Michael Pilarczyk

William Rutten, CC BY-SA 4.0

Michael Pilarczyk

Media

Mastermind Academy

Founder

2015

Michael Pilarczyk is een veelzijdige ondernemer. Hij is auteur, podcastmaker, geeft theatershows en is mindfulness coach. Hij heeft een academy opgericht, Mastermind Academy, en de app Meditation Moments ontwikkeld.

Van radio naar miljonair

Michael Pilarczyk heeft door de jaren heen zich ontwikkeld en neergezet als een veelzijdige ondernemer. Hij is zijn carrière gestart met de droom om DJ te worden. Micheal Pilarczyk heeft als radio-dj gewerkt en is betrokken geweest bij de oprichting van Radio 538. Vervolgens heeft hij een overstap naar televisie gemaakt en is hij tv-presentator geworden bij RTL televisieprogramma’s.

Het begin van zijn carrière zag er veelbelovend uit. Ook was hij op jonge leeftijd miljonair geworden. “Ik volgde de principes uit het boek ‘Think and Grow Rich’, en werd daardoor miljonair. Toen heb ik mijn vermogen geïnvesteerd, maar ook mijn gehele vermogen verloren op de beurs.” Waar het leek op een ondergang, liet Michael Pilarczyk het er niet bij zitten en besloot deze tegenslag te overwinnen en het ondernemerschap opnieuw aan te gaan. Binnen twee jaar had hij met zijn bedrijf een omzet van 20 miljoen.

Boekenschrijver

Micheal Pliarczyk heeft meerdere boeken geschreven, waaronder ‘Dansen in de hemel’, Je bent zoals je denkt’ en ‘Master your mindset’. Tijdens zijn vier jaar durende sabbatical heeft hij ‘Dansen in de hemel’ geschreven, terwijl hij zich steeds meer verdiepte in meditatie en spiritualiteit. Het laatstgenoemde boek is zijn meest recente boek. Dit boek is gebaseerd op de persoonlijke ervaring en ontdekte wijsheden door Micheal Pliarczyk. “Het is bedoeld om mensen te helpen begrijpen hoe hun eigen denkwijze werkt en hoe ze hun dromen kunnen verwezenlijken.” Het boek is al meer dan 250.000 keer verkocht. Naast het schrijven van zijn eigen boeken, heeft Micheal Pilarczyk ook twee boeken vertaald.

Mastermind Academy & Meditation Moments

Mastermind Academy is in 2015 opgericht met het doel om mensen te helpen. De onderwerpen die worden behandeld zijn gericht op persoonlijk en zakelijk succes, gezondheid, communicatievaardigheden, zingeving en bewustzijn. “De Academy leert eigenlijk alles wat je niet leerde op school. Het doel van Mastermind Academy is om de wereld liefdevoller en vreedzamer te maken door mensen te helpen gelukkig en succesvol te worden in wat ze het liefste doen.” Meer dan 100.000 mensen hebben deelgenomen aan de online programma’s en live events van Mastermind Academy.

Daarnaast heeft Micheal Pliarczyk een podcast die 7 miljoen keer beluisterd is. In deze podcast, genaamd ‘Leef je mooiste leven’, spreekt hij met gasten over het leiden van een inspirerend leven. De app ‘Meditation Moments’, gericht op meditatie, mindfulness en bewustwording, wordt door ruim 200.000 mensen wekelijks gebruikt. Het doel van de app is meditatie toegankelijker te maken. Samen met zijn vrouw heeft Micheal Pilarczyk een nieuw programma opgezet; Your roadmap. “Wat je ook wil gaan doen, wij gaan je helpen om de weg er naar toe te bewandelen.”